Klasa III TA w zakładzie piekarskim PDF Drukuj
Wpisany przez Artur Goś   
wtorek, 08 maja 2012 17:37
AddThis Social Bookmark Button

W dniu 07.05.2012 uczniowie klasy III TA uczestniczyli w zajęciach dydaktycznych pod tytułem "Zmiany zachodzące w żywności podczas utrwalania metodami biologicznymi-proces pieczenia chleba." W ramach lekcji Podstawy Przetwórstwa Spożywczego prowadzoną przez Panią mgr inż Lucynę Załęską.

 

Szczegółowych informacji udzieliła Pani Ewa Bazydło.

Podziękowania składamy właścicielowi piekarni, Panu Wiesławowi Piekarskiemu. Za udzielenie informacji i udostępnienie zakładu w celach dydaktycznych.

 

Poprawiony: czwartek, 17 maja 2012 10:48
 

Odliczanie

Do zakończenia roku szkolnego zostało: 21.6.2020 9:00 -54 Dni

Godzina

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDzisiaj37
mod_vvisit_counterWczoraj60
mod_vvisit_counterTen miesiąc302
mod_vvisit_counterWszystkie dni1772833

Ilość osób online 0
1 3.226.245.48
Dziś: Sie 13, 2020